Huidige situatie

Eind augustus 2019 was de officiële overdracht van het pand aan door de gemeente Goes aan Stichting de Griffioen. Begin september 2019 is de grote verbouwing begonnen. Het gebouw staat tot het hoogste punt in de steigers. Deze zullen geleidelijk weer verdwijnen.

Op de Facebookpagina van Herberg de Griffioen plaatsen we regelmatig foto's van de voortgang.

Het dorpshuis draait zoveel mogelijk door maar af en toe kan het voorkomen dat het even niet mogelijk is u te ontvangen. Excuus voor het ongemak.                                                                                                                                                                                                                           ---------------------------------------------------------------

Op 1 juni 2018 is de sleutel overgedragen aan Marjan Geijs. Dit zorgde gelijk voor een aantal veranderingen.

Om te beginnen de naam, die is geworden Herberg de Griffioen. Dit om aan te geven dat de activiteiten niet alleen gericht zijn op dorpsbewoners. In de Herberg is iedereen welkom.

De ingang is verplaatst van recht naar links (aan de kant van de pinautomaat) zodat we onze gasten direct kunnen welkom heten.

Er gaat nog veel veranderen, vooral zichtbare dingen zoals een flinke opknap beurt aan de buitenkant maar ook grote aanpassingen binnen.

Met de komst van gastenkamers, een restaurant, een nieuwe keuken en verbeteringen van het toneel gaan we er voor zorgen dat de Griffioen weer het stralende middelpunt en het kloppende hart van het dorp gaat worden.