Vismenu's
Graag telefonisch reserveren (06-28164600)
Prijs per menu € 40,00
Menu 1
Huisgemaakte garnalenkroket
Sogiole con burro fuso
Patatine fritte
Gebakken tongetjes met zeekraal en patat
Chefs special
Menu 2
Anti pasta
Spaghetti al nero di seppia con gamberetti di scoglio e soppessata piccante
Zwarte spaghetti met kleine garnaaltjes en pikante soppressata (droge salami)
Samphire con burrata di gioia del colle e salsa allo zafferano
Gestoomde asperges met saffraansaus
Anguille alla bretone
Bretonse paling
Chefs special
Menu 3
Crema di Finocchi al salmone affumicato
Venkelcremesoep met gerookte zalm
Trota ripiena di gamberi e brandy
Forel met vulling van garnalen en cognac
Chefs special
Menu 4
Crema di cavoliore con le cozze
Bloemkoolcremesoep met mosselen
Merluzzo al forno con verdure
Kabeljauw met groente uit de oven
Met eierpasta
Chefs special