Vismenu's

Graag telefonisch reserveren (06-28164600)

Prijs per menu € 35,00

 

Menu  1

Huisgemaakte garnalenkroket

Sogiole con burro fuso

Patatine fritte

Gebakken tongetjes met zeekraal en patat

 

Chefs special

 

Menu 2

 

Anti pasta

 

Spaghetti al nero di seppia con gamberetti di scoglio e soppessata piccante

Zwarte spaghetti met kleine garnaaltjes en pikante soppressata (droge salami)

 

Samphire con burrata di gioia del colle e salsa allo zafferano

Gestoomde asperges met saffraansaus

 

Anguille alla bretone

Bretonse paling

 

Chefs special

 

Menu 3

 

Crema di Finocchi al salmone affumicato

Venkelcremesoep met gerookte zalm

 

Trota ripiena di gamberi e brandy

Forel met vulling van garnalen en cognac

 

Chefs special

 

Menu 4

 

Crema di cavoliore con le cozze

Bloemkoolcremesoep met mosselen

 

Merluzzo al forno con verdure

Kabeljauw met groente uit de oven

Met eierpasta

 

Chefs special